Welkom bij de Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Zuid-Limburg

Stelt u zich eens voor. U loopt op straat of bent thuis. Opeens krijgt iemand in de buurt van u - een familielid, vriend of bekende - een hartstilstand. Het kan zo maar gebeuren. Want elke week krijgen 300 Nederlanders een hartstilstand.

Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren. Tijdens een reanimatiecursus leert u op een oefenpop wat u bij een hartstilstand moet doen. Kunt u een leven redden? Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden.

 

Wilt u ook levens redden?

Download ook de reanimatie-app
App Store Google Play
Meld u dan nu aan en leer hoe u: • een hartstilstand herkent
• het bewustzijn en de ademhaling van het slachtoffer controleert
• moet reanimeren
• een AED apparaat moet gebruiken en bedienen

HartslagNU

HartslagNu; Reanimeren redt levens - Meld je nu aan als burgerhulpverlener!

Heeft u de cursus gevolgd en bent u in het bezit van het diploma Reanimatie (BLS) en AED, meldt u dan nu aan bij HartslagNu. HartslagNu is het nieuwe alarmeringssysteem voor het inschakelen van burgers bij reanimaties. HartslagNu is ontwikkeld in opdracht van de stichting Hartslag voor Nederland, een samenwerkingsverband van regionale ambulancediensten ter bevordering en facilitering van burgerhulpverlening aan slachtoffers van een acute circulatiestilstand. Onder het motto 'Van elkaar, met elkaar en voor elkaar' streeft de stichting naar één platform voor heel Nederland, waarbij in elke ambulanceregio gelijk wordt gehandeld.

Kijk op www.aed4.eu en zie waar u de dichtstbijzijnde Automatische Externe Defibrillator (AED) kunt vinden of download de AED4.EU app!